Home

Systemen

TCS BV is één van de marktleiders in het mobiel wassen van wagenparken op locatie. Met onze innovatieve werk processen en milieutechnisch verantwoorde systemen kunnen wij een zeer goede oplossing bieden voor het schoonmaak onderhoud van uw wagenpark. Bel ons voor meer informatie en wat uw voordeel kan zijn.

TCS BV heeft een aantal systemen ontwikkeld voor het mobiel wassen van wagenparken die niet of nauwelijks belastend zijn voor het milieu. Ook zijn onze systemen zeer toegespitst op onze klanten en hun werk processen. Individueel wordt er naar elke klant gekeken om een passende oplossing te vinden om het milieu technische, financieel en operationeel goed te verzorgen. TCS BV werkt uitsluitend met toestemmingen van Gemeenten in heel Nederland. Het traject voor het verkrijgen van een milieu vergunning " mobiel wassen op locatie "kunnen wij voor u verzorgen of u daar in begeleiden.

Systeem semi permanente wasvloer:

Bij dit wassysteem wordt er een locatie op het terrein van de klant gezocht om een zware rubberen mat te plaatsen die niet verplaatsbaar is. De wasmat is van 3 cm dik rubber gevoerd met staaldraad en kan in elke maat worden geplaatst. Deze optie is voor klanten die ook zelf gebruik willen maken van de wasplaats buiten de wasdagen om.

De wasmat wordt zorgvuldig geplaatst met een afloop zodat alle vervuilde waswater op 1 plaats terecht komt en makkelijk is te transporteren naar een opslagcontainer of direct naar een zuivering installatie. Bel ons voor meer uitleg of voor al uw vragen.

Syteem verplaatsbare wasvloer: 

Bij dit systeem wordt er als wasvloer gebruik gemaakt van een speciaal gemaakte wasmat die van een zeer sterk zijl is vervaardigd en opblaasbare randen heeft. TCS BV is als eerste in Nederland naar de keuring instantie KIWA gestapt en heeft ervoor gezorgd dat de mat niet alleen vervaardigd is uit KIWA gekeurd materiaal, maar TCS BV bezit op al haar wasmatten een individuele keuring van KIWA Nederland.

KIWA Nederland beoordeeld voor ons 1 keer per jaar alle wasvloeren en controleert ons werksysteem op de huidige wetgeving.

Dit systeem wordt zeer veel gebruikt bij klanten die niet alle ruimte tot hun beschikking hebben en het ook zeer fijn vinden dat na het wassen er niks meer op het terrein ligt.

 

Nieuws